Ting å gjøre mens du slikker solen på en av Monte Carlos fine strender

Monte Carlo har mange fine strender å by på. På en av deres steinfrie strender kan man nyte lange solrike dager med himmelblått vann. Mens man nyter solen og får en fin farge på kroppen, kan det være litt kjedelig å ikke ha noe å gjøre. Derfor har vi samlet sammen noen gode tips til hva du kan gjøre mens du ligger på solsengen.

Sett i stand en piknik på stranda

Kanskje ønsker du å gjøre strand tilværelsen litt mer romantisk? Da kan det være en god idé å sette i stand en piknik. Dra til en nærbutikk og kjøp inn noe godt brød, litt deilige oster og en god vin. På den måten kan du sette i stand en god lunsj. Dette er både romantisk og svært koselig. Er planen å utforske Monaco på kveldstid, kan vinen komme godt til nytte.

Hør på en lydbok

Dersom du ikke ønsker å drasse på en bok, eller risikere å få masse vann og sand på den, er lydbok en genial løsning. Det er også mange som foretrekker å høre på en lydbok versus å lese. Via Fabel har du tilgang til tusenvis av lydbøker, og du kan høre på når og hvor du vil. Man kan også regulere tempo man ønsker å lytte til, noe som er fint dersom du synes lydboken leses for kjapt eller for langsomt.

Spill strandtennis

Mange blir rastløse av å ligge på stranda hele dagen. Da kan det være godt å få litt bevegelse i kroppen. Å spille strandtennis er en god måte å gjøre dette på. Da trenger man kun tennisracketer og en ball. Er man flere, kan alle sammen bli med så lenge man har nok tennisracketer. Test ut og se hvor mange ganger dere klarer å holde ballen over bakken. Det føles ekstra deilig å komme seg ut i vannet etter å ha fått beveget på kroppen.

Lag et sandslott

Det høres kanskje barnslig ut, men det å lage sandslott kan være morsomt for folk i alle aldre. Du gjorde det kanskje mye som barn, men det er virkelig ikke så enkelt som det ser ut som. For å gjøre det ekstra spennende, hvorfor ikke sette i gang en konkurranse om hvem som lager det beste sandslottet? La ukjente folk på stranda dømme og kåre en vinner.