Topp 7 feriedestinasjoner i nærheten av Monte Carlo

Monte Carlo, en av de mest glamorøse byene i Europa, er en populær turistdestinasjon som ligger ved kysten av Middelhavet. Her kan man oppleve litt av hvert, og byen ligger dessuten i nærheten av mange andre flotte feriedestinasjoner. Hvis du ønsker å utforske noen andre steder i nærheten av Monte Carlo, så kan du ta en titt på disse syv feriedestinasjonene i nærheten!

1.     Nice, Frankrike

Nice ligger kun 20 kilometer fra Monte Carlo og er en populær turistdestinasjon. Nice er kjent for sin vakre gamleby, sjarmerende promenade langs sjøen og fantastiske restauranter som serverer franske delikatesser. Her kan du også besøke det berømte kunstmuseet Musée Matisse.

2.     Hvar, Kroatia

Hvar er en øy i Adriaterhavet og en av de vakreste destinasjonene i Kroatia. Hvar er kjent for sine historiske bygninger, fantastiske strender og levende natteliv. Du kan også besøke den vakre byen Stari Grad og utforske øyas fantastiske natur. Hvis dette høres ut som noe for deg, så finn din neste reise til Kroatia på nett og reis med det samme!

3.     Portofino, Italia

Portofino, en liten fiskerlandsby på den italienske rivieraen, ligger omtrent 200 kilometer fra Monte Carlo. Portofino er kjent for sin fargerike havn, luksuriøse villaer og fantastiske strender. Det er også et flott sted for fotturer og dykking.

4.     Ibiza, Spania

Ibiza, en øy i Middelhavet, ligger omtrent 450 kilometer fra Monte Carlo. Ibiza er kjent for ville fester og et livlig uteliv slik som festene i Monte Carlo også er, men det er også en flott destinasjon for familier. Her kan du besøke de vakre strendene, utforske øyas historiske byer og nyte lokal mat på restauranter og kafeer.

5.     Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik ligger omtrent 900 kilometer fra Monte Carlo, men det er absolutt verdt turen og det tar ikke mange timene å fly mellom stedene. Dubrovnik er kjent for sin fantastiske gamleby, som er en av de best bevarte middelalderbyene i Europa. Her kan du besøke bymurene, utforske katedralen og nyte lokal mat på de mange restaurantene.

6.     San Remo, Italia

San Remo, en liten by på den italienske rivieraen, ligger omtrent 35 kilometer fra Monte Carlo. San Remo er kjent for sin vakre havn og fantastiske blomsterhager som er en glede for alle å oppleve. Byen har også noen flotte strender og en rekke restauranter og kafeer som serverer lokal mat, noe som kan by på en helt fantastisk feire.

7.     Barcelona, Spania

Barcelona, en av Spanias mest populære byer, ligger omtrent 600 kilometer fra Monte Carlo. Barcelona er kjent for sine fantastiske arkitektoniske landemerker, som den berømte Sagrada Familia-katedralen og Park Güell. Byen har også noen fantastiske strender og fantastiske shoppingmuligheter. Dette er en by der man kan oppleve det meste man søker etter i en ferie.

Det er med andre mange steder du kan reise til i nærheten av Monte Carlo. Fra den luksuriøse atmosfæren i Portofino til det livlige nattelivet på Hvar, vil du sikkert finne noe som passer for deg. Den neste feriedestinasjonen er bare en kort flytur unna!